PDV

Alles over Elektriciteit

EEG

Electro Entreprise Gullegem (EEG) is actief in het ontwerp, de realisatie en installatie van elektrische totaalprojecten. We werken zowel voor de rust- en verzorgingssector als in utiliteits- en industriële gebouwen.

8560 Gullegem

056/42 53 43

www.eeg.be

LEROY

Installateur verwarming ventilatie zwembaden Leroy BVBA vloer,Leroy, wand, muurverwarming, koeling, stiebel eltron, warmtepomp, ecologisch, economisch, Poperinge

8900 IEPER

057/33 74 24

www.leroybvba.be

HOCKS ALAIN

Algemene elektriciteit Alain Hocks is gespecialiseerd in het realiseren van de meest uiteenlopende elektriciteits installaties. Alain Hocks is een geregistreerd aannemer met meer dan 10 jaar ervaring!

8370 Uitkerke

050/41 62 96

www.alainhocks.be

Elektricien Brugge | Meesterklusser.be

U bent in Start – Diensten– Elektricien Brugge. Bent u op zoek naar een elektricien die uw klus vakkundig en veilig uitvoert in Brugge of de omgeving van

Vakkundig aanleggen van elektriciteit. Contacteer ons voor meer informatie!
Services: Depannages in elektriciteit, Verlichting, Toegangscontrole en camerabewaking…
Vraag Gratis Tot 5 Offertes Aan Bij Elektriciens In Brugge

Elektricien Brugge – Vergelijk prijzen uit uw regio – vindelektricien.be‎

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Brugge voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Brugge nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Brugge te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Alle types van elektricteitswerken. Contacteer vandaag een vakman!
Torhoutsesteenweg 516, Oostende

 

In 2010 werd de eenmanszaak overgedragen aan de vennootschap Elektriciteitswerken Lestaeghe.

Sinds de overname blijft de firma alsmaar innoveren en investeren in opleidingen en betere materialen. Op deze manier kunnen wij u de beste service en kwaliteit garanderen.

Intussen zijn onze techniekers in staat om zelfs de grootste en ingewikkeldste elektrische installaties tot een perfecte werking te brengen. Domotica, parlo-/ videofonie en installaties met betrekking tot hernieuwbare energie schrikken ons dus zeker niet af. In tegendeel, net als de standaard huishoudelijke en kleinere installaties, nemen wij ook deze werken graag aan.

 

Interessant : – husqvarnaCamerabewaking Interieurarchitect houtskeletbouwStriptease hurenTable plianteEnergieprijzen vergelijken PrikkloksystemenUnieke trouwringenkapsalon inrichtingcampervanBusreizen VerandaTrapliftentraplift ascenseur
n>